Wednesday 18 November 2015

Maak de muren blij met de perfecte DIY projecten voor decoratie kinderkamer en woonkamer

Misschien ken je het wel. Je zit midden in de verhuizing of bent net verhuist. Alles is geregeld alles staat op z’n plek, alles is eindelijk klaar!
Maar de muren zijn zo kaal! In het vorige huis hingen al wat foto’s en schilderijtjes hier en daar waar je eigenlijk allang op uitgekeken was. Dus dat wordt de inhoud van een van de eerste dozen die de nieuwe zolder mogen vullen. Maar nu, hoe vul ik deze enorme witte muren en maak ik het nieuwe huis wat persoonlijker en levendiger met de juiste wanddecoratie kinderkamer en woonkamer?


Echt veel geld is er niet meer over na de veel te dure verhuizing. Alles zit al in, toch maar die nieuwe banken, tv, dolby surround set en de nieuwe houten eettafel. Dus mooie nieuwe schilderijen kunnen helaas niet. Maar misschien is het veel leuker om zelf iets te maken. Een DIY muur projectje:) Uiteindelijk is zelf maken meestal toch veel goedkoper en haal je er uiteindelijk ook meer voldoening uit. Met wat tips van ons wil het dan vaak ook nog eens lukken.

Behang in een lijst

Een goed, leuk en origineel DIY project is het inlijsten van behang. Zorg dat je wat leuke stukken behang vind. Liefst bijvoorbeeld allemaal vierkant. Koop wat mooie lijsten, doe daar de vellen behang in en hang deze als wanddecoratie aan de muur. Het resultaat zal verbluffend zijn!
Let wel op dat je het behang kiest in een zelfde stijl. Liefst alle vellen retro, modern of anders in ieder geval met dezelfde kleurtinten.
Als de kamer een vintage design heeft zoek dan bijvoorbeeld naar wat drukker gedetailleerder behang met bijvoorbeeld die typische vintage ornamentjes erin verwerkt.
Dit idee is ook prima toe te passen als wanddecoratie kinderkamer. Als decoratie kinderkamer mag het natuurlijk wel allemaal net wat vrolijker zijn met bijvoorbeeld vrolijke kleuriijke motiefjes waar iedereen happy van word.
Om hier op voort te borduren, voor iedereen die wat minder creatief is is het ook een leuk idee om het behang gewoon te vervangen voor een kinderkamer poster van Pastylabel. Super makkelijk en de ideale wanddecoratie kinderkamer. Pastylabel heeft ontzettend veel leuke designs toepasbaar als decoratie kinderkamer.

Jouw Instagram foto’s als wanddecoratie kinderkamer

Iedereenheeftweleenpaarfavorietefoto’s op Instagram. Of herken je het als je zoon of dochter met je telefoonbezig is en steeds weerdiezelfdefoto’swilzien?
Gebruik je Instagramfoto’s! Iedereen die Instagramgebruiktheeftzekereenaantalfoto’swaar je geengenoeg van krijgt. In plaats van er steeds weernaartekijken op je Iphonezou je zekunnenomturnen tot decoratie kinderkamer. Maakeen collage van je favorieteInstagramfoto’s en laat het vergrotenbijbijvoorbeeldeencopyshop. Super leukvoor in de keuken of als wanddecoatiekinderkamer.

No comments:

Post a Comment