Friday 2 October 2015

Kinderkamer decoratie tips.Tip7 een leuke poster als behang kinderkamer

Wij van Pastylabel delen onze favoriete kinderkamer decoratie ideeën graag met jullie. We houden ervan om over decoratie en interieur te schrijven. En dan natuurlijk vooral over kinderkamer decoratie. De meeste ouders zullen het met ons eens zijn als we stellen dat het enorm belangrijk is dat uw kind een kinderkamer heeft die mooi en gezellig is, waar uw kind kan leren en spelen en uw kind een veilig gevoel heeft.
De omgeving van een kind kan een grote impact hebben op hoe het kind opgroeit en zich ontwikkeld. Dus proberen wij de kinderkamers zo leuk en comfortabel mogelijk in te richten.

 

Tip 1. Zorg dat uw kind erbij kan

Om het je kinderen gemakkelijk te maken en het opruimen te stimuleren kun je ervoor zorgen dat ze hun speelgoed gemakkelijk zelf kunnen opruimen speelgoed bakken in de kasten, dozen, plankjes en rekjes worden allemaal veel eerder gebruikt als de kinderen erbij kunnen.

Tip 2. Glow in the dark verf

Ja het bestaat!Glow in the dark verf. Schilder een maan en sterren op het kinderkamer plafond. Wedden dat uw kindje graag naar bedje wil! De meeste glow in the dark verf kan ook gerust geschilderd worden op het behang kinderkamer. Maar vraag het even na voor de alle zekerheid J

Tip 3. Muurstickers

Betaalbaar en gemakkelijk. Is uw kindje de Disney muurstickers beu dan kunt u ze gemakkelijk verwijderen en vervangen voor de Starwars muursticker die dan weer helemaal hip is.

Tip 4 Laat uw kindje meehelpen

Als het tijd is om een kastje een stoel of dressoir te vervangen maar u besluit om het te schilderen, laat uw kind dan meehelpen. Lekker met kwast en verf aan de gang of misschien wel gewoon met de handjes. Het resultaat zal verbluffend zijn: Leg wel even een zeiltje neer als u bsluit om dit binnen te doenJ

Tip 5 Meerdere lampen

Behalve een plafond lamp in de kinderkamer is het een goed idee om bijvoorbeeld een bureaulampje naast het bed te zetten. Super makkelijk als uw kind snachts naar de wc wil en de weg in het donker nog niet zo goed weet.

Tip 6 Eenrustig behangkinderkamer

We hebben het al eerderverteldmaareenrustig behangkinderkamer is tochwel erg gemakkelijk met het oog op het combineren van de kinderkamerdecoratie. Denkdanaaneenwittemuur of misschieneenpasteltintje. Ditzorgtvoor rust in de helekameromdat de kinderkamerongtwijfeldvolkomttestaan met spullen in allekleuren.

Tip 7. Een leuke poster tegen de muur

Kies voor snel, mooi en gemakkelijk. Denk eens aan een leuke kinderkamer poster. Toevallig volop verkrijgbaar in onze PastyshopJ De leukste kinderkamer decoratie 

Ditwarenzomaareenaantal tips over kinderkamerdecoratie maarzekerwetendat u nogveelmeer en betere tips heeft. Watzou het leukzijnals u dezemailtnaar info@pastylabel.com zodatwijerwellichteenstukje over kunnentypen in eenvolgende post.

No comments:

Post a Comment