Wednesday 2 December 2015

muurdecoratie kinderkamer, wat zijn de trends en wat is goedkoop?

Muurdecoratie kinderkamer is de perfecte snelle oplossing om de kinderkamer op te fleuren.
Snel, makkelijk, leuk en betaalbaar! De posters van Pastylabel is op dit gebied de perfecte decoratie kinderkamer. Ingelijst kunnen ze op elke muur geplaatst worden en gemakkelijk weer verwijderd en keer op keer vervangen. Natuurlijk kun je de posters ook op een deur of raam bevestigen met bijvoorbeeld whasi tape of een dubbelzijdig plakbandje. Zelfs een spijker is goed te doen.



Verander de muurdecoratie kinderkamer zo vaak als je wil

De muurdecoratie kinderkamer aanpassen is nog nooit zo makkelijk geweest. De kinderkamer posters van Pastylabel zijn er voor de allerkleinsten in leuke ontwerpen. Op de foto bij dit artikel zie je bijvoorbeeld de kinderkamerposter moterfiets. Een super stoere poster met een vette kleur blauw en een gave moter erop in een abstracte vorm. Ik zelf verander de posters regelmatig op de kamer van mijn zoon maar deze overleeft elke shift! Hij kan er moeilijk afscheid van nemen omdat het denk ik ook een poster is voor de leeftijd van 0 tot 6.

Een unieke muurdecoratie

Kinderkamer posters zijn hartstikke leuke muurdecoratie kinderkamer. Een poster ophangen is goedkoop en je kunt hem makkelijk en snel vervangen voor een nieuwe variant. Koop een mooie lijst en doe hier de poster in. Zo’n mooie lijst hoeft niet eens duur te zijn. Kies een neutrale witte lijst zodat de poster vol tot recht komt.

Er is meer decoratie kinderkamer dan posters

Gallerywall is de trend dat er meerdere dingen aan de muur mogen hangen. 1 poster of schilderij op een muur, daar bleef het vroeg vaak bij. Nu zie je soms hele postercollecties of cd verzamelingen aan een muur bevestigd. Ook is het de trend om meerdere fotolijsten kris kras aan de muur te hangen.
Vaak speelt dit alles zich ook nog eens af op een druk behang. Behang is natuurlijk ook een ideale decoratie kinderkamer om de kamer snel te herdecoreren.

Witte plankjes tegen een witte muur

Of blauwe plankjes tegen een blauwe muur:) Dit geeft een supergaaf effect. De plankjes gaan helemaal op in de muur zodat het lijkt alsof de boeken die erop staan zweven. Dit kun je kris kras in de kamer ophangen. Een super decoratie kinderkamer!

Welke behang kleur?

Wat is er dit seizoen trending?! Maak je muur pastel rose, en maak het compleet met metaal achtigeroseaccesoires. Deze suikerzoete stijl heet the blush trend!
Contrasterendekleurenkunnenook prima! Denkalsaanvulling op al het rose eensaanmosterdgeel. Of ijs-kleurenzoalszebij de italiaanseijswinkel in de bakkenliggenkunnenookbijnaaltijdgoed met elkaargecombineerdworden. Pas eenbeetje op dat het geheelniettedruk word.

No comments:

Post a Comment