Monday 9 November 2015

Een poster kinderkamervoor de kids maarookvoor mama!


Kinderposters voor mama of kids?Zokies je de juiste poster kinderkamer.

Afgelopen weekend kwamikeennieuwsberichttegen van Ikea. Zijhebben het briljanteideegehadomtekeningen van kinderen tot leventewekken. Illustraties van de perfecteknuffelsvolgensdeze kids. Ikvond het een superleukidee en het zette me zekeraan het denken.Erzateneenpaarjuweeltjes van knuffelstussen,gekkegezelligehersenspinsels van misschienwel de meestcreatievegeestenonderons, die van de mini generatie.
Maaralspuntjebijpaaltjekomt is het (meestal) moeder die kiest of zo’nknuffel in huiswordtgehaald. Voordat je zo’npluizeboladopteertbedenk je jesnel en streng of die groenedraakwel in het interieur past of bijbijvoorbeeld de poster kinderkamer.Doetiedatnietdankrijgtie al minpuntenlijkt me.Mits je kindjez’ngrootsteblauweogenopzet, dan mag de knuffelmisschienmeevoor in de speelhoek ;).



Bepaaltmamswatvoorkinderposterserbelanden in het kamertje?

Gaatzij over kleuren. Of is het eensamenspel van het helegezin. Datligtnatuurlijkaan de samenstellinghiervan. Of is het eenherfstvakantie project voormoeder en dochter? Dathangteenbeetje van de leeftijdafdenkik.
Ikweetvooreenfeitdatermoederszijn die het geen **** kanschelen hoe eenkamertjeeruitziet en of de kleurenvloeken of niet. Spijtigmaar het bestaat.Ikkan me daarnoggeenvoorstelling van maken al deed ikheeeel erg mijn best. Vloekendekleuren is ietswaarikzelfals kind al niettegenkonduswaaromzouikeigen kind dataandoen. Jong geleerd is oudgedaantoch. Ikweetnog hoe moeilijk het was omals 8-jarig meisjeuitteleggendat de tonen van het rose en het rood gewoonnietbijelkaarmatchten. Nietzozeerdat rose en rood nietsamengaanmaaralser in het rose meerblauwenzitten en in het rood meergelendangaat het bijmijduizelen (zelfsalsikhet teruglees ;) aahh stop!

De poster kinderkamermoetmatchen met de knuffel

De poster kinderkamer moetmatchen met de knuffelvan ikea en met de kleur op de muur. Rust en reinheidook in het interieur. En tuurlijk, je kindjemagmeehelpen en zoeken en zeggenwatiemooivind,  maarzoals met alles ben jij de ouder die uiteindelijk het oordeelveilt en kiest. Voorzijneigenbestwiltoch? En he, alsjij je erdrukommaakt is de kans 50% dat je mini-me jouwgoedesmaakheeftmeegekregen!
Watbetreft kinderposters is ergelukkigkeuzegenoeg. Pastylabels posters bijvoorbeeldzijnvoorkindjes en de oudersleukomuittezoeken. Geengestoorde prints (rust), welrijkemaareenvoudigekleuren (reinheid) en makkelijk met elkaartecombineren (regelmaat). Watwil je nu nogmeer?

No comments:

Post a Comment