Wednesday 25 November 2015

Hoe pas je makkelijk de muurdecoratiekinderkameraanaan de rest van de decoratiekinderkamer?

In de auto hebikdoorgaans de bestegesprekken met mijnpeuterzoon. Ikdenkomdathijdannietsanderstedoenheeft en welmoet. Stilzitten en stilzijn,zijngeenfavorietebezigheden van ‘m J
We pratendan over wat we zien en waaromdingenzijnzoalszezijn.Datkanover  simpelezakengaanals; waarom zit ereenbocht in dezestraat? Tot ikwileenkeernaar de zonvliegen met eenvliegtuig mama.
Leukideelieverd, maar de zon is heeeel erg warm dusdatkanniet. Je zouwelnaar de maankunnen, vind je datwat? Wow jaaa!



Dus met eenraket, dan ben je een astronaut. Wat is een astronaut? Dat is iemand die voorzijnwerk in eenraketgaat en dingenonderzoekt in de lucht. Hij leek het tebegrijpen. Ja, datzouiewelwillenmaarwelonderde enigevoorwaardedatikookmeezougaan.Ikzoudaneenraketmevrouwzijn.Haha deal, alsjij astronaut wordtvliegikeenkeertjemee.

Astronaut
Hijheeft al langerveelinteresse in de maan en sterren, wieweetgaathijwelbij NASA werken, hij is er slim genoegvoor. Eenmoeder mag dromentoch;) Meteendachtikaan de raket poster die we onlangslietenmaken. Die zou perfect zijnalsnieuwe muurdecoratiekinderkamer. Het donkerblauwkleurtgoed met de rest duswaaromniet. De rest van de decoratiekinderkamer kanerookmakkelijk op aangepastworden. Eenraketvormigeknuffel.Watsterren en planeten op het plafond. LEUK! Ikkrijgspontaanzin in eenmake-over. En datm’n zoon er in-to is maakt het helemaalgaaf. Datwilzeggendatiemeewilhelpenals het plan zover is.

Onlangsnamik de poster van de raket al eensmeenaarhuis. Hijzag hem staan en zei: die wilikwel op mijnkamerje mama. Toendrong het nietecht door eerlijkgezegd.Zijn muurdecoratiekinderkamer bestaat nu uiteen ABC poster met bouwvoertuigenerbij. Ookleuk, die zouook best kunnenblijven. Qua kleurkloptalledecoratiekinderkamerdannog steeds met elkaar.
Ikgaereenseven serieusover nadenken. Misschienkanikaan de binnenkant van zijnkledingkast de deurwel heel donkerblauwschilderen en erlichtgevendesterren op plakken. Dat is danzijneigen space rocket. Helm op, pakaan en op naar de sterren en daarvoorbij! Ja, datwordt het volgende project, ikkannietwachtenom het tegaanvertellen. Maar iktil het wel over de feestdagenheendenkik, anderswordtiewel erg verwendJ

No comments:

Post a Comment