Monday 5 October 2015

6 kinderkamer decoratie tips. Van poster kinderkamer tot supersized fotobehang.

Je kindje wordt ouder en wil wat anders met zijn/haar kamertje! Hoe pakken we dat aan? De kinderkamer een nieuwe look en feel geven hoeft niet perse te betekenen dat het je een hoop geld gaat kosten. Met een aantal kleine aanpassingen kan de kamer al heel anders ogen. Bijvoorbeeld een poster kinderkamer of wat lampjes aan de muur kunnen al voor het verschil zorgen.
Je kunt vrij gemakkelijk en op een leuke manier een unieke kinderkamer creeëren op een leuke en kostenbesparende manier.
Hier volgen een aantal tips van Pastylabel om tot een verbluffend resultaat te komen.



Tip 1. Laat uw kinderen meehelpen met het veranderen van de kinderkamer

De snelste, makkelijkste en vaak de goedkoopste manier om de kinderkamer te re-decoreren is om het de kinderen zelf te laten doen. Dit hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je de kinderen hun gang laat gang met verg, kwasten en hout en behang. Nee, betrek ze zoveel mogelijk in het proces en laat hun mening tellen. Het is ook nog eens gezellig leuk om het samen aan te pakken.

Tip 2. Hang een groeimeter op de kinderkamer

Groeimeters worden steeds vaker gebruikt om een kinderkamer op te leuken. Bovendien zien de kinderen graag hoe snel ze groeien en kun je zelf ook een beetje bijhouden hoe hun lengte ervoor staat. Als je een beetje handig en creatief bent kun je zelf zo’n groeimeter maken. Zo niet, dan zijn er tegenwoordig genoeg verkrijgbaar online of vind de hele leuke in de kleine boetiekjes.

Tip 3. Maak gebruik van nachtlampjes en leeslampjes

Lampen zijn een geweldige manier om een kinderkamer gezellig aan te kleden. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel lampjes in alle vormen en maten voor de kinderkamer.

Tip 4. Creeër een leerzame kinderkamer

Misschien heeft uw kind wat moeite met het alfabet of vind sommen maken moeilijk. De inrichting van de kinderkamer kan daar veranderingen in brengen. Hang bijvoorbeeld een alfabet poster kinderkamer op. De kinderposters zijn leerzaam en fleuren ook nog eens de kale muur op.

Tip 5. Bedenk een leuk thema voor de kinderkamer

Meestal hoef je zelf niet eens een thema te bedenken maar geeft uw kind het zelf al aan. Misschien is hij fan van Messi of Ronaldo, of van Bobo of misschien van treinen of ballet. Natuurlijk kun je het thema ook breder trekken. Denk aan een oceaan thema, een ruimte thema een sportief thema. Bij ieder onderwerp horen wel bepaalde kleuren waarmee je alles mooi op elkaar kunt afstemmen. En natuurlijk past er bij bijna elk thema wel een mooie poster kinderkamer van Pastylabel :) In de Pastylabel webshop vind u meer dan genoeg kinderposters in verscheidene thema’s.

Tip 6. XXL foto behang een kinderposter in het kwadraat

Vooriedereen die welwatmeerdaneen poster kinderkamer of watmuurstickerswil. Eenmooifotobehang met eigenontwerp is tegenwoordiggemakkelijk online tebestellen. Denkaaneensupergrotefoto van bijvoorbeeld het helegezin of van eengroteolifant die zo de slaapkamerbinnenwandeld.

No comments:

Post a Comment